057 491 530 Pošaljite nam e-mail Messenger Viber

Të tjera

Ku mund të drejtohem nëse më duhet më tepër informacion?

Për më tepër informacion, sikurse nëse do të keni ankesa apo sugjerime mos hezitoni të kontaktoni shërbimin e klientit në numrin 044 500 600 , në chat-in tonë online që shfaqet si ikonë në të djathtë të faqes sonë, si dhe  në adresën e emailit [email protected]. Një staf i specializuar për Kujdesin ndaj Klientit do t'ju kontaktojë me përgjigjen e duhur brenda 24 orëve.