057 491 530 Pošaljite nam e-mail Messenger Viber

Studentski keš kredit

NAPOMENA: Tekst unutar ove publikacije je zastario, usljed pandemije Korona virusa trenutno neke od dole navedenih stavki nisu istinite, molimo Vas da se informišete putem službe za korisnike na besplatnu info liniju: 0800 50 207 ukoliko imate dodatnih pitanja.

 

Kako aplicirati za brzi studentski kredit online?

Aplicirati možete na www.moneda.ba i sve što Vam je potrebno je samo lična karta i potvrda da ste student. Nakon ušto ste završili proces aplikacije u roku od kraće od 5 minuta dobijate poziv od Moneda.ba agenta koji Vam odobrava aplikaciju i isplatu pozajmice. Keš isplatu naknadno podižete u jednoj od Moneda.ba poslovnica ili putem bankovnog transfera direktno na Vaš transakcijski račun.

 

Apliciraj za studentski kredit

 

Jedna od najvažnijih stavki je da Moneda.ba razumije studente i da im također nudi mogućnost odgode roka otplate uz minimalnu finansijsku mjesečnu naknadu. Otplatu Vašeg studentskog kredita možete odgoditi u bilo kojem trenutku za dodatnih 7, 14 ili 30 dana.

 

Zašto podići brzi studentski kredit na Moneda.ba?

 

  • Prvi kredit je potpuno besplatan! Koliko uzmeš, toliko vratiš!
  • Za Vaš studentski keš kredit je potrebna samo važeća lična karta i potvrda da ste student.
  • Novac dobijate odmah u našim poslovnicama ili putem bankovnog transfera!
  • Sa Monedom možete produžite rok otplate svoje pozajmice onoliko puta koliko Vi to želite!
  • Za svaku naredni studentski kredit iznos za koji možete aplicirati će biti znatno uvećan od prethodnog

 


Otplata studentskog kredita

Sa ovim sve gore navedenim, savjetujemo Vam da uvijek vršite otplate Vašeg studentskog kredita na vrijeme, kako biste izbegli plaćanje naknade za zakašnjelo plaćanje i dodatne zatezne kamate u obimu zakona, također bitna stavka za naglasiti je da MKD Moneda nudi svim svojim klijentima mogućnost odgode roka otplate što Vam dodatno omogućava da prolongirate otplatu brzog keš kredita bez dodatnih zateznih kamata.

 

 

Važno je zapamtiti da su online studentski keš krediti dizajnirani za kratkoročno hitne situacijei / ili neočekivane troškove i nisu pogodno sredstvo za duža vremenska finansiranja te se isto tako ne preporučuju ako planirate kredit na duži period.