057 491 530 Pošaljite nam e-mail Messenger Viber

Kredit za penzionere

NAPOMENA: Tekst unutar ove publikacije je zastario, usljed pandemije Korona virusa trenutno neke od dole navedenih stavki nisu istinite, molimo Vas da se informišete putem službe za korisnike na besplatnu info liniju: 0800 50 207 ukoliko imate dodatnih pitanja.

Moneda.ba nudi svim penzionerima u BiH mogućnost podizanja beskamatnog mikrokredita do 400 KM na rok otplate od 7, 14 ili 30 dana.

 

Aplicirati možete online na www.moneda.ba ili u jednoj od naših poslovnica na sljedećim adresama: 

 

  • Istočno Sarajevo, Hilandarska br. 7
  • Banja Luka, Cara Lazara bb
  • Banja Luka, Vidovdanska br. 2
  • Doboj, Nikole Pašića br. 2
  • Bijeljina, Majevička br. 33
  • Prijedor, Svetosavska bb
  • Prnjavor, Trg Srpskih boraca bb
  • Modriča, Trg Jovana Raškovića br. 12
  • Zvornik, Svetog Save Z-17

 

 

Moneda je mikrokreditno društvo usmjereno ka pružanju najboljih finansijskih usluga u mikrokreditnom sektoru, kako i mlađem dijelu stanovništva tako i starijem. Za Moneda.ba penzionerski kredit Vam je potrebna samo lična karta i ček od penzije, ali ako ne posjedujete ćek penzije možete priložiti izvod sa Vašeg bankovnog računa. Dok novac dobijate u keš isplati za samo 15 minuta od trenutka apliciranja. 

Otplatu Moneda.ba penzionog keš kredita možete uraditi u bilo kojoj od poslovnica, čak u banci ili u pošti. U slučaju da mislite da ćete kasniti sa otplatom istog kredita, imate jedinstvenu mogućnost da odgodite rok otplate uz minimalnu mjesečnu naknadu.

 

Apliciraj za kredit

 

Kako bi smo dokazali vjerodostojnost naših usluga, molimo Vas pročitate neke od recenzija koje su ostavili vjerni Moneda.ba klijenti. Ako želite više informacija o penzionerskom kreditu, molimo Vas da nas pozovete na besplatnu info liniju 0800 50 207 kako bi Vam naš telefonski operater pomogao ili dao više informacija.

 

Moneda.ba recenzije

Utisci Moneda.ba

 

 

 

 

Anja, Prijedor

 

"Za ovakav penzioni kredit mi je moj muž rekao, sretna sam jer su 100% korektni i sve je istina što su rekli, hvala puno i zahvaljujemo se Monedi!."

 

Utisci Moneda.ba

Mak, Banja Luka

 

"Za kredit za penzionere sam čuo od prijatelja, ali nakon dosta istrazivanja odlucio sam se da apliciram za mikrokredit za penzionere i vjerovali ili ne bio mi je odobren za manje od 10 minuta, hvala mnogo Moneda.ba."

  

 

Utisci Moneda.ba

Milorad , Banja Luka

 

"Za ovaj penzioni kredit sam aplicirao putem Fejsbuka. Aplicirao sam za penzioni mikrokredit preko stranice Moneda.ba i nakon 10 minuta sam dobio poziv da mi je sve odobreno, odnio sam ličnu i ček od penzije, bio sam iskreno iznenađen jer sam  samo tako malo dokumenata dao.... Nakon toga sam otisao do poslovnice i samo podigao novac, na ugovoru stvarno piše da se vraća isti iznos koji se i podigne, dobio 800 KM vracam 800 KM. Sta drugo reći, nego hvala?."