057 491 530 Pošaljite nam e-mail Messenger Viber

Kredit za nezaposlene

NAPOMENA: Tekst unutar ove publikacije je zastario, usljed pandemije Korona virusa trenutno neke od dole navedenih stavki nisu istinite, molimo Vas da se informišete putem službe za korisnike na besplatnu info liniju: 0800 50 207 ukoliko imate dodatnih pitanja.

 

Vaš mikrokredit možete podići iako ste nezaposleni! Do 400 KM na rok otplate od 7, 14 ili 30 dana.

 

Moneda.ba svoje usluge nudi i nezaposlenim licima, oni klijenti koji nisu u mogućnosti da dokažu svoja mjesečna primanja, ali imaju neka dodatna primanja. Za Moneda.ba kredit za nezaposlene Vam je potrebna samo lična karta i potvrda sa biroa da ste nezaposleni, ali ako ne posjedujete uvjerenje sa biroa možete priložiti izvod sa Vašeg bankovnog tekućeg računa ili dati izjavu da imate mjesečna primanja. Dok novac dobijate u keš isplati za samo 15 minuta od trenutka podnošenja zahtjeva. 

 

Aplicirati možete online na www.moneda.ba ili u jednoj od naših poslovnica na sljedećim adresama: 

 

  • Istočno Sarajevo, Hilandarska br. 7
  • Banja Luka, Cara Lazara bb
  • Banja Luka, Vidovdanska br. 2
  • Doboj, Nikole Pašića br. 2
  • Bijeljina, Majevička br. 33
  • Prijedor, Svetosavska bb
  • Prnjavor, Trg Srpskih boraca bb
  • Modriča, Trg Jovana Raškovića br. 12
  • Zvornik, Svetog Save Z-17

 

 

 

Kredit za nezaposlene Moneda.ba nudi potpuno besplatno na period otplate na 7 ili 14 dana. Što znači da ako podignete 400 KM, vraćate potpuno isti nazad sa 0% kamatne stope, ova ponuda važi samo za klijente koji podižu kredit prvi put

Otplatu Moneda.ba kredita za nezaposlene možete uraditi u bilo kojoj od poslovnica, čak u banci ili u pošti. U slučaju da mislite da ćete kasniti sa otplatom istog kredita, imate jedinstvenu mogućnost da odgodite rok otplate uz minimalnu mjesečnu naknadu na dodatnih 7, 14 ili 30 dana.

 

Apliciraj za kredit

 

Kako bi smo dokazali vjerodostojnost naših usluga, molimo Vas pročitate neke od recenzija koje su ostavili vjerni Moneda.ba klijenti. Ako želite više informacija o kreditu, molimo Vas da nas pozovete na besplatnu info liniju 0800 50 207 kako bi Vam naš telefonski operater pomogao ili dao više informacija.

 

 

Moneda.ba recenzije

Utisci Moneda.ba

 

 

 

 

Anica, Prijedor

 

"Za ovakav kredit za nezaposlene mi je moj muž rekao, sretna sam jer su 100% korektni i sve je istina što su rekli, hvala puno i zahvaljujemo se MKD Moneda d.o.o.!."

 

Utisci Moneda.ba

Adrijan, Banja Luka

 

"Kredit za nezaposlene od Monede me spasio... čuo za njih od prijatelja, ali nakon dosta istrazivanja odlucio sam se da apliciram za mikrokredit za nezaposlenei SMS poruka da je odobren je stigla nakon samo 10 minuta, hvala mnogo."

  

 

Utisci Moneda.ba

Marijan , Banja Luka

 

"Za kredit za nezaposlene sam podnio zahtjev preko Facebooka i jako sam sretan, jer sam isti dobio za manje od 10 minuta! Novac u gotovini! Hvala Moneda.ba"

 

Utisci Moneda.ba

Azra , Sarajevo

 

"Omogućili su mi da posjetim svoga muža nakon 2 godine u inostranstvu, prvi kredit mi je bio potpuno besplatna. Podigla sam 400 KM i uredno vratila isti iznos nazad."