0800 50 207 Pošaljite nam e-mail Messenger Viber

Publikacije

Novosti u Moneda.ba - Odgoda roka otplate na 60 dana uz 75% manju cijenu!

Ova ponuda je nevažeća nakon 15.06.2020 godine, molimo pozovite nas na besplatnu info liniju 0800 50 207 za više informacija.

"Pravi prijatelj je onaj koji ti pomogne, kada ti ostatak svijeta okrene leđa" - Walter Winchel. Zaista istinito i poučno, gdje se dobre odlike kako i ličnog prijateljstva tako i biznis transparentnosti vide u teškim situacijama kao što je primjer pandemije na svjetskom nivou u kojoj se trenutno nalazimo. Moneda.ba je svoj biznis model uvijek zasnivala na tačnosti i dobroj komunikaciji između klijenata, tako da i ovoga puta možemo reći da smo Vas poslušali!

Zašto smo se odlučili za ovaj korak?

MKD Moneda d.o.o. je odlučila shodno novonastaloj situaciji povodom pandemije Korona virusa (COVID-19) smanjiti cijene svojih usluga za odgodu roka otplate pozajmice. Ponuda uključuje odgodu roka otplate na 60 dana uz 75% popusta od uobičajene cijene! Odgodite rok otplate na 60 dana tako što ćete uplatiti samo 12% od ukupnog iznosa pozajmice i zaustavite gomilanje zateznih kamata. Ponuda je samo važeča tokom pandemije i predstavlja veliki iskorak MKD Moneda tima kako bi se klijentima omogućila nesmetana plaćanja drugih obaveza tokom krize, kao što su: režije, kupovina namirnica, otplata drugih kredita, popravke u stanu/kući, popravka na automobilu, itd. Isto tako, plaćanjem odgode roka otplate na 60 dana, Vi stavljate Vaš kredit pod moratorij na ukupan period od 2 mjeseca.

 


Kontakt

Pozovite 0800 50 207 kako bi odgodili rok otplate na dodatnih 60 dana

 

Pozovi nas!

 
Perite ruke i #ostanitekući!

Ovim putem apelujemo svim klijentima, partnerima i uposlenicima da se što više pridržavaju mjera izdatih od nadležnih institucija, jer samo preventivne mjere mogu uticati na to da se situacija stabilzuje i vrati u normalne okolnosti. Kako bi VI, ali tako i mi nastavili sa međusobnom kooperacijom.