0800 50 207 Pošaljite nam e-mail Messenger Viber

Bezkamatni Mikrokredit bez žiranata

Moneda.ba utisci i recenzije

Utisci Moneda.ba

 

 

Anja, Prijedor

 

"Za Moneda.ba pozajmicu mi je moj muž rekao, sretna sam jer su 100% korektni i sve je istina što su rekli, hvala jos jedanput."

 

Utisci Moneda.ba

Mak, Banja Luka

 

"Iskreno bio sam vrlo skeptican na pocetku, ali nakon dosta istrazivanja odlucio sam se da apliciram za mikrokredit i vjerovali ili ne bio mi je odobren za manje od 10 minuta, u svakom slucaju hvala."

 

Utisci Moneda.ba

 Marina, Sarajevo

 

"Za Monedu sam cula od prijateljica koja mi je toplo preporucila ako budem nekad i skripcu. Na prvu nisam vjerovala da neko daje besplatne pozajmice, ali nakon sto sam aplicirala online i pozvana od operatera, taj isti mi je potvrdio da je skroz besplatna pozajmica i da vracam isto koliko sam i podigla, jos uvijek ne mogu da vjerujem..."

 

Utisci Moneda.ba

 

Milorad , Banja Luka

 

"Za ovo sam cuo preko Fejsbuka i bilo mi je malo cudno, ali eto trebale su mi pare brzo i nisam mogao vise cekati. Aplicirao sam za mikrokredit preko stranice Moneda.ba i nakon 10tak minuta sam dobio poziv da mi je sve odobreno, bio sam sokiran iskreno jer sam  samo licnu dao i da neko tako brzo zavrsi sve.... Nakon toga sam otisao do poslovnice i uredno podigao pare, na ugovoru stvarno   pise da se vraca isti iznos koji se i podigne, dobio 400 KM vracam 400 KM. Odlicno, sta drugo reci."

 

 

Uzmi bezkamatni mikrokredit