057 491 530 Pošaljite nam e-mail Messenger Viber

Mikrokredit bez žiranata

NAPOMENA: Tekst unutar ove publikacije je zastario, usljed pandemije Korona virusa trenutno neke od dole navedenih stavki nisu istinite, molimo Vas da se informišete putem službe za korisnike na besplatnu info liniju: 0800 50 207 ukoliko imate dodatnih pitanja.

 

Kako dobiti Moneda.ba mikrokredit be žiranta?

U 4 vrlo jednostavna koraka:

 

  1. Aplicirajte preko naše web stranice na www.moneda.ba za mikrokredit
  2. Priložite fotografiju Vaše lične karte sa prednje i zadnje strane
  3. Sačekate poziv našeg agenta kako bi finalizirali proces aplikacije
  4. Podignite novac u gotovini u jednoj od naših najbližih poslovnica ili putem bankovnog transfera direktno na Vaš račun

 

 

Napravljen za hitne slučajeve, kratkoročni mikrokrediti nudi brz i vrlo jednostavan pristup gotovini za bilo koje finansijske poteškoće., nesreće i / ili neočekivane promjene okolnosti. Na primjer, u Vašoj kući će možda biti potrebne hitne popravke - možda popravka cjevovoda ili oštećenje prozora, popravka automobila, Svi ovi navedeni problemi mogu kasnije izazvati dodatne poteškoće pa je važno da se oni odmah riješe. Naravno, plaćanje takvih popravki nije jeftino - i pored drugih finansijskih obaveza, to bi moglo značiti da je vaš budžet za naredni mjesec nešto manji nego što biste Vi to Željeli.

 

 

Zašto čekati kada u sljedećih 15 minuta već možete podići novac u kešu ili preko Vašeg bankovnog računa, Vi birate!

 

Gdje i kako se odvija proces preuzimanja pozajmice?

Tokom procesa potpisivanja Ugovora o pozajmici sa Moneda.ba od Vas ćemo tražiti da potvrdite svoj identitet i priložite ličnu kartu.

Isporuka pozajmice se vrši na način koji Vama odogovara:

    1. Isplatom gotovine u poslovnici u kojoj ste potpisali ugovor. Služba za korisnike će Vam saopštiti visinu naknade za ovu uslugu;
    2. Isplatom na Vaš tekući račun za koji morate dostaviti tačne bankovne podatke i IBAN identifikacioni broj.

 

Mogućnost odobravanja većeg iznosa mikrokredita!

Za svaku naredni mikrokredit, iznos za koji možete aplicirati će biti uvećan.

 

Moneda.ba djeluje tako da Vaše finansijske odluke budu lakše. Nudimo Vam potpuno besplatne bezkamatne mikrokrediti sa sa rokom otplate do 30 dana, ali i više ukoliko se odlučite za odgodu roka otplate. Kada aplicirate na našoj web stranici ili u jednoj od Moneda.ba poslovnica, Vaša aplikacija može biti pozitivno ocijenjena i isplaćena u roku od 15 minuta. Bez komplikovanih procedura, uz minimalnu dokumentaciju - samo jedan dokument lična karta ili pasoš!

 

Uzmi beskamatni mikrokredit