057 491 530 Pošaljite nam e-mail Messenger Viber

Online pozajmica BiH

NAPOMENA: Tekst unutar ove publikacije je zastario, usljed pandemije Korona virusa trenutno neke od dole navedenih stavki nisu istinite, molimo Vas da se informišete putem službe za korisnike na besplatnu info liniju: 0800 50 207 ukoliko imate dodatnih pitanja.

 

Kako aplicirati za brzu online pozajmicu?

Aplicirati možete na www.moneda.ba i sve što Vam je potrebno je samo lična karta ili pasoš, uslikane sa prednje i zadnje strane. Nakon uspješne aplikacije u roku od 5 minuta dobija poziv od Moneda.ba agenta koji Vam odobrava aplikaciju i momentalnu isplatu pozajmice. Novac naknadno možete podići u jednoj od Moneda poslovnica ili putem bankovnog transfera direktno na Vaš račun.

 

 

 

Aplicirajte za pozajmicu

 

Bitno za naglasiti je da Moneda.ba nudi mogućnost odgode roka otplate uz malu naknadu, što znači da ako ne želite u predviđenom roku vratiti online pozajmicu, istu možete otplatiti kasnije! Još uvijek mislite da to nije prava stvar za vas? Aplicirajte odmah i uvjerite se zašto smo najbolja mikrokreditna organizacija na području BiH u smislu odobravanja bezkamatnih online pozajmica.

 

Zašto se prijaviti za brzu pozajmicu na Moneda.ba?

  • Prva pozajmica potpuno besplatna! Koliko uzmeš, toliko vratiš!
  • Za Vašu pozajmicu je potrebna samo važeća lična karta ili pasoš
  • Novac dobijate odmah u našim poslovnicama ili putem bankovnog transfera!
  • Sa Monedom možete produžite rok otplate svoje pozajmice onoliko puta koliko Vi to želite!
  • Za svaku narednu pozajmicu, iznos za koji možete aplicirati će biti znatno uvećan.

 

Imajući na umu da brze online keš pozajmice ne zahtijevaju od Vas da imate žiranta ili osiguranje pa čak ni određeni zalog. Vi možete uzeti novac bez brige i mnogo potrebne dokumentacije, i bez stavljanja pod zajam kao što je Vaš automobil ili kuća/stan, kao garanciju - dajući Vama čistu savjest i potrebnu sigurnost da nijedna od Vaših dragocjenosti nije u opasnosti od oduzimanja.

 


Otplata pozajmice

Sa ovim gore navedenim, savjetujemo Vam da uvijek plaćate svoju pozajmicu na vrijeme, kako biste izbegli plaćanje naknade za zakašnjelo plaćanje i dodatne zatezne kamate, također bitno za naglasiti je da Moneda.ba nudi svim svojim klijentima mogućnost odgode roka otplate što Vam dodatno omogućava da prolongirate otplatu pozajmice bez dodatnih zateznih kamata- Važno je zapamtiti da su online pozajmice dizajnirane za kratkoročno hitne slučajeve i / ili neočekivane troškove i nisu pogodno sredstvo za duža vremenska finansiranja.